Visuel branding

Rådgivning om godt billeddesign til hjemmesider

1000 billeder kan sige mindre end ét ord.

Men ét enkelt billede kan også sige mere end 1000 ord.

HVILKEN HISTORIE ØNSKER I AT FORTÆLLE?

Jeres virksomheds forside er jeres første møde med en ny kunde. På 2-3 sekunder vil kundens mavefornemmelse afgøre, om han eller hun ønsker at blive på jeres site eller browse videre til en af jeres konkurrenter.

Historien er det vigtigste

Det er vigtigt, at jeres billeder fortæller vigtige og relevante historier om jeres virksomhed. Hvad kan I tilbyde, og hvordan skiller I jer ud fra jeres konkurrenter? Hvis I er de dygtigste, så lad jeres erhvervsbilleder vise, hvad I kan, og hvor I skiller jer ud. Billeder fra billedbureauer fortæller jo andres historier, mens jeres egne billeder fortæller jeres unikke historie.

Genrebilleder. Erhvervsbilleder, erhvervsfoto, hjemmeside, markedsføring,

Livestraw er et sugerør, der renser urent drikkevand.

Teksten skal også være i orden

Både de unikke billeder og den unikke tekst skal fungere. Derfor samarbejder Visuelmedie også med kommunikationsplatformen GoEdit, der har specialiseret sig i korrekturlæsning, omskrivning, tekstforfatning og oversættelse. Vi har valgt samarbejdet, fordi GoEdit, ligesom Visuelmedie, leverer kvalitet af højtuddannet og erfaren arbejdskraft og vægter professionalisme og hurtig levering højt.

Alle medier skal spille sammen – professionelt

Visuelmedie har specialiseret sig i grundig rådgivning, ud fra hvordan virksomhederne skiller sig ud fra andre i markedet, og hvordan de påvirker og skaber tillid til deres besøgende på hjemmesiden. Det gør vi ud fra en evident viden fra de såkaldte Eyetrack-undersøgelser om, hvordan billeder påvirker os.

Billeder er ikke bare billeder. De skal, ligesom tekst, formidle knivskarpe budskaber, som skaber tillid mellem afsender og modtager, og som kommercielt set stimulerer til køb.

Erhvervsbilleder, erhvervsfoto, billede, hjemmeside, markedsføring

Hvordan skiller jeres billeder sig ud i markedet?