Om VisuelMedie

Hvem er Michael Altschul og VisuelMedie?

Visuelmedie er et produktionsselskab, der er ejet af fotograf Michael Altschul, som siden 1991 har fotograferet og produceret foto og video materiale på mere end 1.900 danske og udenlandske virksomheder, ambassader, ministerier, organisationer samt for private, hvor han har fotograferet mere end 250 heldags bryllupper. Se venligst under referencer.

Visuelmedie løser opgaver fra det enkelte artikelbillede eller privatoptagelser til sammenhængende totalløsninger som billedesign til hjemmesider, udadvendte aktiviteter og kampagner eller vedvarende visuelle opdateringer. Vi indgår desuden som sparringspartner og rådgiver i konkrete opgaver indenfor billede, video og grafisk produktion.

Vi tilbyder også billedbehandling af virksomhedens eller privates billeder til f.eks. inter- og intranet, brochurer og kampagner.
Derudover har vi gennem fem år afholdt månedlige heldags fotokurser for både private og ansatte på virksomheder, og videreuddanner for tiden journalister og grafiske designere i billedforståelse og i at tage bedre billeder.

Michael Altschul der bl.a. også er læreruddannet er endvidere tilknyttet RUC- Roskilde Universitet som ekstern lektor i visuel kommunikation.
Stort billedarkiv fra ind- og udland.

Medlem af Medieforbundet Dansk Journalistforbund og Pressefotograf- Forbundet.

Vi er partner i håndboldklubben K.I.F. – Kolding-København, Fodboldklubben Fremad Amager og Lyngby Boldklub
Derudover sidder vi i erhvervsnetværket Din-Forsikringsmægler, ContraX og  BNI i Gladsaxe.

Om cookies og persondata