Gå-Hjem-Møde

Fotoforedrag – Lær at tage gode billeder

  • Synes du livet er for kort til manualer?
  • Kunne du tænke dig at blive bedre til at fotografere?
  • Har du to timer?

Så kan du lære principperne for god billedkomposition, hvor det er HISTORIEN, der er i fokus. Hvor det er fortællingen og i mindre grad teknikken, der gør, at billederne brænder igennem. Indtil nu har mere end 2.500 deltaget i fyraftensmøderne på biblioteker, i kommuner og i virksomheder.

Det skrev en deltager på bloggen:

Tusind tak for en fantastisk aften ved fotokurset i aftes.
Det var over alt forventning. Du fik virkelig sat nogen ting på plads i mit hoved. (Og hjerte)
Med dine nye input er jeg sikker på at selv min nabo gerne vil se mine feriebilleder fremover, som du så vittigt sagde det i går.
Jeg glæder mig til at tage fat. Og jeg vil også gerne på dit heldags foto kursus.
Så vi ses igen.
Hilsen
Tina (Tina Olsson)

Se flere kommentarer på bloggen:

Foto foredraget er uhøjtideligt, sjovt og veloplagt. Med personlige kommentarer til de viste billeder, krydret med anekdoter fra nogle af optagelserne.

Kontakt for at høre mere om to-timers powertalken

På det korte foto oplæg får du verbale tæv i to muntre timer, hvor du lærer principperne for god billedkomposition. Du lærer hvordan du kan skabe dynamiske billeder med en god fortællende historie. Du får viden om, hvordan du kan tage billeder, der rent faktisk er skarpe. Du får en posefuld fototips, tricks og gode fif til at skabe billeder som udtrykker en historie, og sætter følelserne i sving. Billeder som du og dine nærmeste kan grine af, smile af, forarges over, undres over, varmes ved. Fotos som du gider kigge på mere end én gang. Og som du kan være bekendt at vise frem. Også til din nabo eller irriterende svoger. Men nu er det dig, der styrer…

Gå-hjem-mødet er den korte udgave af Visuelmedies heldags fotokursus. Så hvis du hører til dem der godt kan lide at tage fotos for sjov på ferier, til festerne eller bare i dagligdagen, på arbejdet, i børnehaven eller andre steder, og hvis du synes, at livet er for kort til lange manualer og evindelige fotobøger, så book fotograf Michael Altschul til en underholdende foto foredrag eftermiddag eller aften i din virksomhed, forening, generalforsamling, lokale bibliotek eller vennekreds.

Kontakt for mere information:

Jeg har 25 års fotografisk erfaring som freelance pressefotograf for en lang række danske og udenlandske medier, virksomheder, ministerier, ambassader m.v. Og jeg har holdt fotokurser siden 2008 for private, virksomheder, RUC – Roskilde Universitet, hvor jeg er ansat som ekstern lektor i visuel kommunikation – og jeg har holdt mere end 25 foredrag om foto på biblioteker landet over m.v.

Hvis du vil vide mere:

fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks
fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.